Samsung Galaxy Tab A7 Lite (SM-T220 / SM-T225) egyedi tablet tok

Tervezzen egyedi mobiltokot Samsung Galaxy Tab A7 Lite (SM-T220 / SM-T225) egyedi tablet tok készülékéhez mobiltoktervező programunk segítségével.

A tartós nyomdai technikánknak köszönhetően az egyedi tervezésű mobiltokok hosszan tartó, egyedi megjelenést biztosítanak Samsung Galaxy Tab A7 Lite (SM-T220 / SM-T225) egyedi tablet tok készülékének.

Fontos, hogy a megfelelő készülékhez készítsük el a megrendelésünket, ezért kérjük, hogy egyedi mobiltok rendelése előtt ellenőrizze, hogy Önnek valóban ilyen készüléke van e.

A termék ára nyomdai munkával együtt:
8999Ft (Szilikon védőtok)

A termék ára nem tartalmazza a kiszállítás költségét, amely 1799 Ft GLS futárszolgálattal. Természetesen több termék rendelése esetén is egy szállítási költség kerül felszámításra.

A fizetés minden esetben előre történik a rendelés feldolgozását követően email üzenetben kapott díjbekérő alapján banki átutalással vagy OTP SimplePay bankkártyás fizetéssel.

Samsung Galaxy Tab A7 Lite (SM-T220 / SM-T225) egyedi tablet tok tervezéséhez kattinson az alábbi gombra


Tervezés megkezdése

Hogyan tervezz egyedi mobiltokot?

Három egyszerű lépés az egyedi Samsung Galaxy Tab A7 Lite (SM-T220 / SM-T225) egyedi tablet tok mobil hátlapod tervezéséhez:

1. fotózz vagy tölts le, készíts elő egy számodra kedves képet

2. tervezz otthonról kényelmesen a mobiltoktervező programmal egy saját, egyedi mobiltokot

3. rendeld meg online és mi házhoz szállítjuk

A tervező program egyaránt használható mobil eszközökről és asztali számítógépről is.

Az alábbi videó bemutatja, hogy milyen egyszerűen kezelhető a toktervezes.hu online egyedi Samsung Galaxy Tab A7 Lite (SM-T220 / SM-T225) egyedi tablet tok mobiltelefon hátlap készítő applikáció:Így néz ki egy egyedi mobiltok

Egyedi mobiltok
Egyedi mobiltok
Egyedi mobiltok